NB III: Magabiztos győzelem a Debrecen ellen

 
 

NB III: Magabiztos győzelem a Debrecen ellen

 
 
 
 
 

NB III: Magabiztos győzelem a Debrecen ellen

Gyorsan szeretnél értesülni a Jászkunfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!


Az NB III Keleti- csoport 13. fordulójában a Jászberény a lista utolsó harmadában lévő debreceni fiókcsapatot fogadta otthonában.

Bár a találkozó esélyesei a kék- fehér mezes hazaiak voltak, a győzelem nem jött könnyen. Farkas János – aki legutóbb Gyöngyösön négyszer talált kapuba – a 27. percben vezetést szerzett csapatának, azután a következő találatra egészen a második félidőig kellett várni. Akkor újból ő remekelt. (2-0)

A kétgólos előny végképp megnyugtatta a hazai csapatot és továbbra is szép támadásokat vezettek. Egyik során László Krisztián lövése a hosszú sarokban kötött ki. (3-0) Az utolsó percek sem maradtak esemény nélkül. Bálint Artúr ugrott ki egy nagyszerű indítással, de lövése a kapusról a mezőnybe pattant. Erre is volt egy gyors válasz, de a 6-7 méterről kapura irányított fejest Szatmári kipiszkálta a felső léc alól, így az eredmény már nem változott.


Jászberényi FC – DVSC-DEAC 3-0 (1-0)Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.