Kikapott a Tószeg

Megyén kívüli csapattal találkozott a Megye II-es listavezető.
 
 

Kikapott a Tószeg

Megyén kívüli csapattal találkozott a Megye II-es listavezető.
 
 
 
 
 

Kikapott a Tószeg

Megyén kívüli csapattal találkozott a Megye II-es listavezető.

A Tószeg KSE beszámolója:

Felkészülési mérkőzés

TÓSZEG KSE - Tápiógyörgyei KSK 2-3 (0-2)

Gólszerzők: Ferenc Kurucz, Dávid Farkas

A mérkőzés első húsz percében meglepett minket az, hogy a tudatosan visszahúzódó és hátulról kontrákat kezdeményező györgyeiek nem jöttek zavarba a letámadásainktól, majd helyezkedési hibáinkat kihasználva kis passzos játékkal hozták ki a labdákat. Ezután a kihagyás után rendezte a sorokat Luca Marius edző és a csapat egyaránt.

A második játékrészt remekül kezdték a fiúk, alig pár perccel a kezdés után szépítettünk is, de egy hátul elpasszolt labda után újra két gólos előnyre tettek szert a vendégek. Nem sokkal ezután jöhetett a szokásos sorcsere, a pályára lépő fiatalok pedig ismét nem vallottak szégyent sőt, újra szorossá tették a mérkőzést.

A találkozó negyed órával hamarabb ért véget, mert utánunk következett másik két csapat edzőmérkőzése. Vasárnap Jászalsószentgyörgyön lépnek pályára a fiúk 14:00-kor az utolsó felkészülési meccs keretein belül, ugyanis jövőhéten vasárnap 14:30-as kezdettel HAZAI PÁLYÁN rajtol a tavaszi szezon Kenderes csapata ellen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Jászkunfoci.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.