Újabb idegenbeli bravúr kell a Jászberénynek

Meglesz?
 
 

Újabb idegenbeli bravúr kell a Jászberénynek

Meglesz?
 
 
 
 
 

Újabb idegenbeli bravúr kell a Jászberénynek

Meglesz?

NBIII. Keleti csoport

Putnok - Jászberény vasárnap 16:00

A klub honlapján megjelent beharangozó:

"Most egymás után kétszer is idegenben – ráadásul mindkétszer ugyan ott, Múcsonyban – lép pályára csapatunk, s ha folytatjuk a 2017-es “sorsmintát”, behúzzuk a kétszer három pontot. Persze ehhez bravúr kell. Legalább olyan teljesítménnyel kell kirukkolni együttesünknek, mint a kis-MTK otthonában vagy éppen Debrecenben. Újabb idegenbeli győzelmünk esetén – de csakis akkor – pedig fél szemünket riválisainkra is vethetjük. A listavezető Kazincbarcikára a jelenlegi formák alapján a szezon legnehezebb kirándulása vár a hét végén. Ahhoz a Nyírbátorhoz látogat, mely utoljára október 22-én szenvedett vereséget, az azóta lejátszott tizenegy meccsen hat győzelmet és öt döntetlent könyvelt el! Hazai pályán még inkább kimagasló szereplése, utolsó hat otthoni találkozójából csak egyetlen egyszer nem tudott nyerni. Ellenünk végzett 3-3-as döntetlenre még novemberben."

Szóval ha sikerül megverni a 12. helyen álló, tavasszal még nyeretlen Putnokot, akkor...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.