Hazardékat is megverte a Jászberény

Hozta soros meccsét a JFC.
 
 

Hazardékat is megverte a Jászberény

Hozta soros meccsét a JFC.
 
 
 
 
 

Hazardékat is megverte a Jászberény

Hozta soros meccsét a JFC.
A jaszberenyifc.hu beszámolója:

Újpest II-Jászberényi FC 0-4 (0-3)

Újpest II: Drávucz – Bauer (Tóth T., 77.), Fék (Ferkel, 68.), Knap, Molnár S. – Szankovics, Nagy G. – Tóth R. (Sándli, 68.), Gere, Hazard – Tóth P. Edző: Szabó György.

Jászberény: Miski – László, Nyárasdi (Szanyi, 68.), Hevesi-Tóth, Birtalan – Mile – Huller (Prasler, 38.), Ludasi, Szöllősi, Bojtor – Hamar (Tisza, szünetben). Edző: Gelei Károly.

"A harmadosztályú labdarúgó bajnokság huszonhetedik játéknapján a fővárosban, az NB I-es Újpest alaposan megerősített második számú csapata ellen lépett pályára együttesünk. A lila-fehérek első keretéből Nagy Gábor kívül az utánpótlás válogatott Gere Zoltán és Tóth Patrik, valamint a belga Kylian Hazard – az angol Chelsea-ben játszó klasszis, Eden Hazard öccse -, valamint Bojan Szankovics is ezúttal a “fakó” kezdőcsapatában kapott helyett.

6. perc: Bal oldalról elvégzett szabadrúgás-variáció után Nyárasdi Zsombor közelről fejelt az újpesti kapu közepébe, 0-1.

26. perc: Huller Ádám kapott egy hosszú indítás a jobbösszekötő helyén, majd 23 méterről úgy lőtt a hálóba, hogy a labda a kapufa tövéről pattant a gólvonal mögé, 0-2.

37. perc: Szöllösi Ferenc a bal oldali alapvonalról pontosan gurított középre és Hamar Ádám nem hibázta el a ziccert, 0-3.

75. perc: Ezúttal is Szöllösi volt az előkészítő, pontos centerezését Bojtor László értékesítette, 0-4."

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.