Megtartja előnyét a Jászárokszállás?

Nem lesz könnyű dolguk a Megye I-es élcsapatoknak.
 
 

Megtartja előnyét a Jászárokszállás?

Nem lesz könnyű dolguk a Megye I-es élcsapatoknak.
 
 
 
 
 

Megtartja előnyét a Jászárokszállás?

Nem lesz könnyű dolguk a Megye I-es élcsapatoknak.

Megye I.

Törökszentmiklós - Jászkisér szombat 16:00
Kunszentmárton - Rákóczifalva szombat 16:00
Fegyvernek - Jászárokszállás szombat 16:00
Karcag - Újszász szombat 16:00
Szajol - Csépa szombat 16:00
Tiszaföldvár - Kisújszállás szombat 16:00
Tiszafüred - Jánoshida szombat 17:00
Jászfényszaru - Tószeg vasárnap 16:00

Érdekes mérkőzések elé nézünk, kezdve rögtön a listavezető JVSE aktuális meccsével: a gárda szenzációsan teljesít tavasszal és bár a Fegyvernek is így kezdett, a hazaiak most már sorozatban négy vereségnél járnak. Ennek ellenére tudjuk róluk, hogy bármikor képesek felszívni magukat, vigyáznia kell a vendég együttesnek, könnyen "csapdába" sétálhat.

Az első helyét legutóbb elveszítő Tiszafüred otthon fogadja a Jánoshidát és szintén nem készülhet könnyű találkozóra - a vendégek az előző két meccsükön 12-0-s gólkülönbséget tudnak felmutatni és tavasszal a bajnokság egyik legjobb csapatának számítanak annak ellenére is, hogy volt már egy hullámvölgyük. Érdekesség, hogy ősszel otthon 3-1-re verte a címvédőt a Hida, a recept tehát megvan...

A nagy lépésekben zárkózó Szajol hazai pályán egyértelmű favorit az utóbbi négy meccsből hármat elveszítő Csépa ellen, saját közönségük előtt brutálisan jók Szabóék és remek formában is vannak, minden mellettük szól. A Törökszentmiklós a hétvégi pofon után otthon szedné össze magát a nagy formában lévő Jászkisér ellen, a vendégek hetek óta veretlenek és sorra hozzák a győzelmeket, idegenben is veszélyesek lehetnek, ráadásul már csak hét pont a különbség a felek között.

Nem vár könnyű feladat a Karcagra sem, de az alsóházban is érdekes meccseket vívnak - az edzőt váltó Tószeg idegenbe utazik a nyolcadik Fényszaruhoz, a KuTE-Földvár-Rákóczifalva-Kisúj négyes pedig egymás ellen bizonyíthat.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.