Átveheti a vezetést a Besenyszög

Megye II-es beharangozó.
 
 

Átveheti a vezetést a Besenyszög

Megye II-es beharangozó.
 
 
 
 
 

Átveheti a vezetést a Besenyszög

Megye II-es beharangozó.

Megye II.

Cserkeszőlő - Jászszentandrás szombat 16:00
Jászboldogháza - Cibakháza szombat 16:00
Besenyszög - Szászberek szombat 16:00
Tiszapüspöki - Mezőtúr szombat 16:00
Kenderes - Tiszagyenda szombat 16:00
Jászalsószentgyörgy - Jászdózsa vasárnap 16:00
Zagyvarékas - Kunhegyes vasárnap 16:00

A listavezető Nagyiván szabadnapos, így a Besenyszög és a Mezőtúr is előzhet - a vesztett pontokat tekintve egyébként már most is utóbbi vezet, óriási csata fúl a dobogón a feljutó helyekért. A Besenyszög most otthon léphet pályára a zuhanórepülésben lévő Szászberek ellen, így komoly meglepetés lenne, ha nem hozná a három pontot - a vendégek sorozatban hat vereségnél járnak, persze sose felejtsük el: egyszer minden széria megszakad...

A MAFC a két szoros győzelemből érkező Tiszapüspökinél vendégeskedik, de Kántorék eddig a tavasz legjobb csapatát alkotják az eredményeket tekintve, így itt is magabiztosan futhatnak ki a gyepre. Főleg, hogy sorozatban hét meccset nyertek, amelyeken 36-5 a gólkülönbségük...

A negyedik helyért küzdő Cibakháza a most már hetek óta utolsó és pontot szerezni képtelen Jászboldogháza ellen lép pályára, ahol papíron kötelező számára a győzelem, míg riválisa, a bombaformában lévő Jászalsószentgyörgy a Jászdózsát fogadja - itt a vendégek azért időről időre megvillannak és megmutatják, hogy nem lehet leírni őket, így volt ez éppen múlt héten is.

A hetek óta zuhanó Kunhegyes a Zagyvarékas pályáján igyekszik megtörni a jeget, a Cserkeszőlő a három vereségből érkező és az utolsó hely elkerüléséért küzdő Jászszentandrást fogadja, a belendülő (zsinórban három győzelem) Kenderes pedig a Tiszagyenda ellen folytatná szériáját.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.