Nagy meccs várható a Tiszabura és a Tiszajenő között

 
 

Nagy meccs várható a Tiszabura és a Tiszajenő között

 
 
 
 
 

Nagy meccs várható a Tiszabura és a Tiszajenő között

Megye III.

Tiszabura - Tiszajenő
Tiszaszentimre - Túrkeve
Kengyel - Szolnok Fanatic
Tiszaszőlős - Rákócziújfalu
Abádszalók - Kőtelek
Kétpó - Tiszaörs
Martfű - Berekfürdő

A listavezető és komoly győzelmi szériában lévő Martfű otthon lép pályára, így mindenképpen esélyesnek számít, a Berekfürdő az előző hat meccséből csak egyet nyert meg és idegenben újabb nagyon nehéz feladat vár a társaságra. A Martfűtől már csak a Tiszajenő veheti el a bajnoki címet, de a gárdának a legjobb arcát kell most mutatni, ha tartani akarja a lépést, ugyanis a sorozatban négy győzelemből érkező Tiszabura otthonában lép pályára - itt bármi megtörténhet, a hazaiaknak megvannak a fegyvereik a sikerhez.

A lemaradó (előző négy meccsből négy pont) Rákócziújfalunak már a harmadik hely megőrzése lehet csak a cél, de épp a közvetlen rivális Tiszaszőlős ellen játszik, itt igazi ki-ki meccsre, parázs csatára számíthatunk. A Tiszaszentimre a hosszú hetek óta nyeretlen Túrkeve ellen előzne és szerezné meg éppen az említett harmadik helyet.

Ha lejjebb tekintünk, szintén találunk ki-ki meccset, a Kétpó és a Tiszaörs találkozója is ilyen, míg a sereghajtó Szolnok Fanatic az elmúlt két meccsét behúzó Kengyel vendége lesz.

Minden mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.